I onsdags drabbades vi av en stor sorg. Vi hittade våran älskade stora, gula, runda, snygga hane August död. Det kom som en chock då det kom helt utan förvarning. Vi har uppfattat honom som väldigt frisk och kry. Inte sett ett enda tecken på att något skulle vara fel.

Han dvalades även förra året, och har under hela 2012 varit en pigg och frisk kille. Han har sprungit runt och uppvaktat sina honor hela dagarna, och han älskade att vara ute hela sommaren i sommarhagen och själv kunna styra när han ville vara utomhus och när han ville vara i "lådan".

Jag tror att August trivdes bra här hos oss, han hade många honor som han uppvaktade flitigt och jag tror att honorna trivdes med honom för han har blivit pappa till många fina små sköldpaddsungar.

Jag hoppas att det i sköldpaddshimlen alltid är sommar. Att det finns obegränsat med klöver, maskrosor och precis lagom mängd med honor att uppvakta. Jag hoppas också att solen lyser en stund varje dag så att det finns möjlighet att sola och njuta....

Saknaden kommer bli enorm här hos oss. I hjärtat är man alltid tillsammans med dem man tycker om..och i mitt hjärta finns våran fina August!

1 feb 2013